Borzaska

borzaska

Rántott hús kicsit másként. Turbózd fel az átlagos rántotthúst!

HOZZÁVALÓK

  • fél kg karaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • 1 kis doboz tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 2 gerezd fokhagyma

ELKÉSZÍTÉS

  • A húst ujjnyi szeletekre vágjuk.
  • Kiklopfoljuk és szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Forró olajban kisütjük.
  • Közben a tejfölt elkeverjük 2 gerezd összenyomott fokhagymával.
  • A még forró húsokra kenjük és reszelt sajttal bőven megszórjuk.

Hasábkrumplival tálaljuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: