Csirkemell íjászmester módra

Csirkemell íjászmester módra

Egyszerű, mégis különleges étel a csirkemell íjászmester módra.

HOZZÁVALÓK

  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg bacon vagy füstölt szalonna
  • 3 db vöröshagyma
  • liszt
  • tojás+liszt+tej+só melyből sűrű palacsinta tésztát keverünk
  • bors, fokhagymapor
  • olaj a sütéshez

ELKÉSZÍTÉS

  • A húst és a szalonnát kb. 3 cm-es darabokra, a hagymát karikákra vágjuk.
  • Akkorára törünk saslik pálcikát, amekkora befér a lábasba.
  • Felváltva felhúzzuk a húst, szalonnát, hagymát.
  • A végére húst tegyünk.
  • Lisztbe, majd palacsinta tésztába mártjuk.
  • Forró olajban megsütjük.

Steak burgonyával tálaljuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: