Csupa csoki rakott kalács

Ha már nem igazán friss a kalácsunk, új életre kelthetjük rakott kalács formájában.

HOZZÁVALÓK

  • 1 fonott vagy bármilyen kalács
  • mogyorókrém
  • tej
  • 1 tojás
  • 20 dkg kristálycukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 tábla étcsokoládé

ELKÉSZÍTÉS

  • A kalácsot felszeleteljük és minden második szeletet megkenünk mogyorókrémmel.
  • Kettőt-kettőt összerakunk, mint egy szendvicset és kockákra vágjuk.
  • Egy kisebb tepsit kivajazunk és beleszórjuk a kalácsot.
  • A tejet a cukorral és a tojással összekeverjük, ráöntjük a kalácsra.
  • A tábla csokit apró kockákra törjük és a kalács közé dugdossuk.
  • Tetejére vajdarabokat vagdosunk és forró 180°C-os sütőben 20 percig sütjük.

Nagyon csokis, nagyon édes finomság. Melegen a legjobb!

csupa csoki rakott kalács csupa csoki rakott kalács

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: