Fokhagymás bagett

FOKHAGYMÁS BAGETT

Ropogós bagett puha fokhagymás vajjal. Néha a legegyszerűbb dolgok tudnak a legfinomabbak lenni.

HOZZÁVALÓK

  • 4 bagett
  • 10 dkg vaj
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál szárított petrezselyem
  • 20 dkg sajt

ELKÉSZÍTÉS

  • A vajat egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk és belenyomunk 5 gerezd fokhagymát.
  • Betesszük a hütőbe hogy kicsit dermedjen meg míg a bagettekkel foglalkozunk.
  • A bagetteket kettévágjuk és a vágott felével lefelé tepsibe tesszük.
  • Forró sütőben kicsit megpirítjuk.
  • Ha az összes bagettunk megpirult a vajba belekeverjük a petrezselymet és a bagettokra kenjük.
  • Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 5 percig sütjük míg a vaj jól átjárja a belsejét.
  • Szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.

Pillanatok alatt megvan ez a kívül ropogós belül puha finomság.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: