SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ropogós bagett puha fokhagymás vajjal. Néha a legegyszerűbb dolgok tudnak a legfinomabbak lenni.

FOKHAGYMÁS BAGETT

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

1

A vajat egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk és belenyomunk 5 gerezd fokhagymát.

2

Betesszük a hütőbe hogy kicsit dermedjen meg míg a bagettekkel foglalkozunk.

3

A bagetteket kettévágjuk és a vágott felével lefelé tepsibe tesszük.
Forró sütőben kicsit megpirítjuk.

4

Ha az összes bagettunk megpirult a vajba belekeverjük a petrezselymet és a bagettokra kenjük.

5
FOKHAGYMÁS BAGETT

Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 5 percig sütjük míg a vaj jól átjárja a belsejét.

6

Szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.

Pillanatok alatt megvan ez a kívül ropogós belül puha finomság.

Kategória,

Összetevők

Útmutató

1

A vajat egy serpenyőben kicsit megolvasztjuk és belenyomunk 5 gerezd fokhagymát.

2

Betesszük a hütőbe hogy kicsit dermedjen meg míg a bagettekkel foglalkozunk.

3

A bagetteket kettévágjuk és a vágott felével lefelé tepsibe tesszük.
Forró sütőben kicsit megpirítjuk.

4

Ha az összes bagettunk megpirult a vajba belekeverjük a petrezselymet és a bagettokra kenjük.

5
FOKHAGYMÁS BAGETT

Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 5 percig sütjük míg a vaj jól átjárja a belsejét.

6

Szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.

Pillanatok alatt megvan ez a kívül ropogós belül puha finomság.
Fokhagymás bagett
Hirdetés