Nyomtatási beállítások

Fokhagymás tekergő

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszes idő1 óra

Paradicsomos ízek kedvelőinek tökéletes vacsi.

fokhagymás tekergő

 600 g sertéscomb
 100 g szalonna
 1 gerezd fokhagyma
 0,50 fej hagyma
 petrezselyem
 2 ek. olaj
 1 kis doboz paradicsomszósz
1

A húst felszeleteljük. Kiklopfoljuk.

2

A fokhagymát összenyomjuk,a petrezselymet apróra vágjuk.

3

Jól bedörzsöljük velük a hússzeleteket.

4

1 darab szalonnát teszünk minden húsra és feltekerjük. Megtűzzük és megsózzuk a tekercseket.

5

Az olajban megpirítjuk a hagymát, megforgatjuk benne a hústekercseket és kevés vízzel puhára pároljuk.

6

Mikor majdnem kész belekeverjük a kevés vízzel elkevert paradicsompürét.

7

fokhagymás tekergő

Spagetti tésztával tálaljuk.

Nutrition Facts

Adag 4