SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Forró csoki, hideg tejszínhabbal a tetején. Érdemes kipróbálni!

Forró csoki

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő5 percÖsszes idő10 perc

1

A cukrot egy nagy lábasban megkaramellizáljuk.

2

Félrehúzzuk a tűzről és óvatosan beleöntjük a tejet.

3

Visszatesszük a tűzhelyre és addig melegítjük míg a karamell teljesen felolvad.

4

Ekkor beletördeljük a csokit is és felolvasszuk.

5

Bögrébe merjük.

6

Tejszínhabot teszünk a tetejére.

Hideg téli estéken nagyon jól tud esni a forró csoki hideg tejszínnel.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A cukrot egy nagy lábasban megkaramellizáljuk.

2

Félrehúzzuk a tűzről és óvatosan beleöntjük a tejet.

3

Visszatesszük a tűzhelyre és addig melegítjük míg a karamell teljesen felolvad.

4

Ekkor beletördeljük a csokit is és felolvasszuk.

5

Bögrébe merjük.

6

Tejszínhabot teszünk a tetejére.

Hideg téli estéken nagyon jól tud esni a forró csoki hideg tejszínnel.
Forró csoki
Hirdetés