Forró csoki, hideg tejszínhabbal a tetején. Érdemes kipróbálni!
1
A cukrot egy nagy lábasban megkaramellizáljuk.
2
Félrehúzzuk a tűzről és óvatosan beleöntjük a tejet.
3
Visszatesszük a tűzhelyre és addig melegítjük míg a karamell teljesen felolvad.
4
Ekkor beletördeljük a csokit is és felolvasszuk.
5
Bögrébe merjük.
6
Tejszínhabot teszünk a tetejére.
Hideg téli estéken nagyon jól tud esni a forró csoki hideg tejszínnel.
KategóriaEgyéb
Összetevők
Útmutató
1
A cukrot egy nagy lábasban megkaramellizáljuk.
2
Félrehúzzuk a tűzről és óvatosan beleöntjük a tejet.
3
Visszatesszük a tűzhelyre és addig melegítjük míg a karamell teljesen felolvad.
4
Ekkor beletördeljük a csokit is és felolvasszuk.
5
Bögrébe merjük.
6
Tejszínhabot teszünk a tetejére.
Hideg téli estéken nagyon jól tud esni a forró csoki hideg tejszínnel.
Hirdetés
Hozzászólás