SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Vacsira magában, vagy köretként egy ünnepi ebéd mellé is megállja a helyét.

Gömbkrokett

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

A bundázáshoz:

1

A burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a fűszereket.

2

Egynemű tésztává gyúrjuk.

3

Lisztes kézzel diónyi nagyságú gömböket formázunk.

4

Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk.

5

Forró olajban szép pirosra sütjük.

Húsok mellé köretnek nagyon finom.

Összetevők

A bundázáshoz:

Útmutató

1

A burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a fűszereket.

2

Egynemű tésztává gyúrjuk.

3

Lisztes kézzel diónyi nagyságú gömböket formázunk.

4

Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk.

5

Forró olajban szép pirosra sütjük.

Húsok mellé köretnek nagyon finom.
Gömbkrokett
Hirdetés