Nyomtatási beállítások

Hagymás babsaláta

Mennyiség2 AdagElőkészítési idő15 percÖsszes idő15 perc

Köretként vagy savanyúság helyett húsokhoz kitünő választás.

hagymas babsalata

 1 doboz konzerv vörös bab
 2 fej hagyma
 2 evőkanál ecet
 1 teáskanál só
 kevés bors
1

A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, besózzuk és ráöntjük az 1 dl vízzel elkevert ecetet.

2

Jól elkeverjük.
Picit állni hagyjuk.

3

Addig a babot leszürjük.
Kicsit átmossuk.

4

A hagymához keverjük, kis borssal izesítjük.

5

Tálalásig lefedve hütőbe tesszük.

Mikor nincs ideje állni a hagymának, hogy kicsit veszítsen az erejéből, akkor miután besóztuk tegyük a mikróba 20 másodpercre.
Nutrition Facts

Adag 2