Húsgolyós szendvics

Az apró húsgolyók percek alatt elkészülnek. Fél óra alatt ízletes vacsit tálalhatunk a családnak.

HOZZÁVALÓK 8 SZENDVICSHEZ

  • 8 db mini bagett
  • 30 dkg darált hús
  • 1 tojás, só, bors, bazsalikom
  • 3 kávéskanál mustár
  • zsemlemorzsa
  • 8 szelet lapka sajt
  • paradicsom, paprika

ELKÉSZÍTÉS

  • A darált húst sózzuk, borsozzuk, 1 kávéskanál bazsalikommal és 3 kávéskanál mustárral ízesítjük.
  • Beleütünk egy tojást és jól átgyúrjuk.
  • Diónyi golyókat (24 db) formálunk belőle és zsemlemorzsába megforgatjuk.
  • Bő forró olajban szép aranybarnára sütjük.
  • A bagetteket felvágjuk, úgy hogy csak az egyik oldaluk legyen nyitott.
  • Lapka sajttal kibéleljük.
  • Belerendezzük a paradicsom és paprika karikákat és mindegyikbe 3 húsgolyót rakunk.

Ízlés szerint ketchuppal, mustárral vagy majonézzel fogyasztjuk.

húsgolyós szendvics húsgolyós szendvics

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: