Nyomtatási beállítások

Húsgolyós szendvics

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszes idő30 perc

Az apró húsgolyók percek alatt elkészülnek. Fél óra alatt ízletes vacsit tálalhatunk a családnak.

Húsgolyós szendvics

 8 db mini bagett
 30 dkg darált hús
 1 tojás,
 só, bors, bazsalikom
 3 kávéskanál mustár
 zsemlemorzsa
 8 szelet lapka sajt
 paradicsom, paprika
1

A darált húst sózzuk, borsozzuk, 1 kávéskanál bazsalikommal és 3 kávéskanál mustárral ízesítjük.
Beleütünk egy tojást és jól átgyúrjuk.
Diónyi golyókat (24 db) formálunk belőle és zsemlemorzsába megforgatjuk.
Bő forró olajban szép aranybarnára sütjük.

2

A bagetteket felvágjuk, úgy hogy csak az egyik oldaluk legyen nyitott.

3

Lapka sajttal kibéleljük.

4

Belerendezzük a paradicsom és paprika karikákat és mindegyikbe 3 húsgolyót rakunk.

Ízlés szerint ketchuppal, mustárral vagy majonézzel fogyasztjuk.
Nutrition Facts

Adag 4