Igazi klasszikus édesség, amit nem lehet megunni.
A lisztbe keverjük el a szódabikarbónát.
A többi hozzávalót gőz fölött folyamatosan kevergetve felfőzzük.
Levesszük a tűzről és a lisztbe öntjük.
Gyorsan elkeverjük és 3 tepsi nagyságú lapot nyújtunk belőle. (Gyorsan dolgozzunk, mert ahogy hűl a méz, keményedik a tészta és nehéz vele dolgozni.)
Én ilyenkor előkészítek 3 sütőpapírt és gyorsan kinyújtom mind a 3 lapot.
Tepsi hátulján 180 fokon 10 perc alatt megsütjük a lapokat.
3-3 dl tejben felfőzzük a pudingokat.
Kihűtjük.
Legjobb az egész sütést a puding megfőzésével kezdeni és akkor van idejük kihűlni.
Margarint kettévágjuk.
10-10 dkg porcukorral habosra keverjük.
Egyik feléhez adjuk a vaníliás cukrot és a vaníliás pudingot, a másik feléhez a rumaromát és a puncs pudingot.
Első lapot vaníliás pudinggal kenjük meg, a következőt a puncsos krémmel.
Ráhelyezzük a 3. lapot és csokimázzal leöntjük.
Egy napig hűtőben állni hagyjuk.
Összetevők
Útmutató
A lisztbe keverjük el a szódabikarbónát.
A többi hozzávalót gőz fölött folyamatosan kevergetve felfőzzük.
Levesszük a tűzről és a lisztbe öntjük.
Gyorsan elkeverjük és 3 tepsi nagyságú lapot nyújtunk belőle. (Gyorsan dolgozzunk, mert ahogy hűl a méz, keményedik a tészta és nehéz vele dolgozni.)
Én ilyenkor előkészítek 3 sütőpapírt és gyorsan kinyújtom mind a 3 lapot.
Tepsi hátulján 180 fokon 10 perc alatt megsütjük a lapokat.
3-3 dl tejben felfőzzük a pudingokat.
Kihűtjük.
Legjobb az egész sütést a puding megfőzésével kezdeni és akkor van idejük kihűlni.
Margarint kettévágjuk.
10-10 dkg porcukorral habosra keverjük.
Egyik feléhez adjuk a vaníliás cukrot és a vaníliás pudingot, a másik feléhez a rumaromát és a puncs pudingot.
Első lapot vaníliás pudinggal kenjük meg, a következőt a puncsos krémmel.
Ráhelyezzük a 3. lapot és csokimázzal leöntjük.
Egy napig hűtőben állni hagyjuk.
Hozzászólás