Lyon-i sonkás palacsinta

Gyorsan elkészíthető, laktató vacsora. Ebből az adagból 4 darab lyon-i sonkás palacsinta lesz.

HOZZÁVALÓK

  • 30 dkg sonkaszalámi
  • 2 tojás
  • 450g natúr joghurt
  • 20 dkg liszt
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • só, bors
  • sütéshez olaj

ELKÉSZÍTÉS

  • A tojásokat a joghurttal kézi habverővel simára keverjük és megsózzuk.
  • Állandóan keverve a lisztet beleszórjuk, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.
  • Végül belekeverjük a nagyon apróra vagdalt sonkaszalámit.
  • Palacsintasütőben egy kevés olajon palacsintához hasonló formákat sütünk.
  • Közben a vöröshagymát vékony karikákra szeljük, kissé megsózzuk, lisztben megforgatjuk, hogy a hagymakarikára vékony lisztréteg tapadjon.
  • Bőséges olajban ropogós pirosra sütjük, és a húsos palacsinták tetejére szórjuk.

Idény zöldségekkel tálaljuk.

lyon-i sonkás palacsinta

Szólj hozzá!

Hozzászólás

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: