Natúr hekkfilé

Ezt az ételt valóban pár perc alatt elkészíthetjük. Míg a zöldséget felvágjuk a halunk meg is sül.

HOZZÁVALÓK

  • hekkfilé
  • szójaszósz
  • bors
  • petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

  • A halat jól megmossuk és szójaszósszal bedörzsöljük.
  • Serpenyőben 1 evőkanál olajat forrósítunk és beletesszük a hekkfilét.
  • Megborsozzuk és oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük.
  • Ha elkészült, petrezselyemmel megszórjuk.
  • Friss zöldésgekkel (paradicsom, paprika, uborka) – éppen mi van otthon – tálaljuk.

Sózni nem kell, mert a szójaszósz sós!

kekszpiramis kekszpiramis

töltött kifli töltött kifli

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: