Rántott hús másként

Rántott hús másként

Kívül ropogós, belül puha, omlós húst kapunk végeredményként.
Most sertéskaraj és csirkeszárny készült ezzel a panírral.

HOZZÁVALÓK

  • Szeletelt hús, csirkecomb vagy szárny
  • Tejföl
  • Kukoricaliszt
  • Tojás
  • Zsemlemorzsa
  • Só, bors
  • Olaj a sütéshez.

ELKÉSZÍTÉS

  • A húst sózzuk, borsozzuk.
  • Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.
  • Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.

Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: