Nyomtatási beállítások

Rántott hús másként

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

Kívül ropogós, belül puha, omlós húst kapunk végeredményként.
Most sertéskaraj és csirkeszárny készült ezzel a panírral.

Rántott hús másként

 Szeletelt hús, csirkecomb vagy szárny
 Tejföl
 Kukoricaliszt
 Tojás
 Zsemlemorzsa
 Só, bors
 Olaj a sütéshez
1

A húst sózzuk, borsozzuk.

2

Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.

3

Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.

Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.
Nutrition Facts

Adag 4