Kezdő
Medvehagyma ételek ízesítésére
Egy kevés medvehagymát tartósítottunk későbbre is.
Olvasd tovább
Kezdő
Medvehagymás kence
Egy másik finomság medvehagymából . Vacsorára nagyon finom. Pirítós kenyérre kenve a legjobb.
Olvasd tovább
Kezdő
Medvehagymás pogácsa
Hétvégi kirándulásunkon egy nagyon gyönyörű medvehagyma lelőhelyre bukkantunk. Sok finomság készült belőle.
Olvasd tovább
Kezdő
Hármat egy csapásra
Nagyon szeretjük ezt a tésztát, három féle sütemény készíthető egy munkával.
Olvasd tovább
Kezdő
Hagymás-tojásos tészta
Egyszerű, laktató tésztavacsora, ha kevés az időnk. Az egész család szeretni fogja. Tökéletes módja az ebédről megmaradt tészta felhasználásának
Olvasd tovább
Kezdő
Amerikai fánk (donuts)
Biztos te is mindig irigykedtél amikor kedvenc amerikai filmhőseid puha, omlós fánkot ettek. Most te is elkészítheted, egyszerűbben mint
Olvasd tovább
Kezdő
Banános lepényke
10 perc alatt elkészíthetjük ezt a banános lepénykét. Fogyókúrázóknak is tökéletes.
Olvasd tovább
Kezdő
Mustáros-tormás kence
Kenhetjük friss kenyérre, pirítósra, mártogathatunk bele chipset.
Olvasd tovább
Kezdő
Sajtos roló
A habrolót édesen és sósan is nagyon szeretjük. Te hogy szereted jobban?
Ezúttal egy sós változatot hoztunk el nektek. Belül
Olvasd tovább
Kezdő
Bundáskenyér mártogatósokkal
Hűvös esték egyik kedvence a bundáskenyér. Míg a kenyerek sülnek, készítünk hozzá pár mártogatóst és kezdődhet is a vacsora.
Olvasd tovább
Kezdő
Sonkával és sajttal töltött savanyú uborka
Egy borzasztó egyszerű, de mégis különleges étel a vacsorasztalra.
Olvasd tovább
Kezdő
Fokhagymás paradicsomszósz rántott húshoz
Dobjuk fel a rántott húst egy finom szósszal.
Olvasd tovább
Kezdő
Krumpligombóc levesbe
Szeretjük ezt a gombócot húslevesbe és zöldséglevesbe készítve egyaránt.
Olvasd tovább
Hirdetés