Nyomtatási beállítások

Csirkés pite

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszes idő50 perc

A csirkés pite elkészítéséhez nincs szükség sok időre. Ízletes egytálétel.

csirkés pite

 2 evőkanál olaj
 1 fej hagyma
 2 db közepes répa
 1 evőkanál liszt
 1 db tyúkhúsleveskocka
 1 pohár tej
 1 pohár víz
 50 dkg csirkecomb
 1 csomag leveles tészta
1

A csirkét falatnyi darabokra vágjuk.

2

Serpenyőben olajon 3-4 percig pirítjuk az apró kockákra vágott hagymát és a répakarikákat.

3

Liszttel megszórjuk.
Elkeverjük.
Felöntjük a vízzel és a tejjel.

4

Csirkés pite

Beletesszük a leveskockát és a csirkét.

5

Felforraljuk és alacsony hőfokon főzzük, míg be nem sűrűsödik.

6

Ezután magasfalú tepsibe öntjük.

7

A tetejére rakjuk a tepsi méretűre kinyújtott leveles tésztát.

8

Széleit benyomkodjuk.
Közepére egy x formát vágunk.

9

190 fokos sütőben aranybarnára sütjük kb. 15 perc alatt.

Gyorsan elkészülő, finom egytálétel.
Nutrition Facts

Adag 4