Nyomtatási beállítások

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő2 percFőzési idő6 percÖsszes idő8 perc

Eper szezonban érdemes legalább egyszer kipróbálni.

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

 3 tojás fehérje
 250 g kristálycukor
 300 g eper
1

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Az epret villával kicsit összenyomjuk.

2

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

A tojásfehérjét gépi habverővel fényesre keverjük.

3

Közben kanalanként adagoljuk hozzá a cukrot.

4

Mikor jó kemény és fényes a hab, kisebb fokozatra vesszük a habverőt és belekeverjük az epret.

5

Eperhab (maradék tojásfehérje felhasználása)

Kis tálakba adagoljuk és azonnal fogyasztjuk. Bármilyen gyümölccsel jó, de eperrel a legfinomabb.

Nutrition Facts

Adag 4