Nyomtatási beállítások

Hagymás bab

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő5 percFőzési idő20 percÖsszes idő25 perc

Gyorsan elkészülő laktató vacsora.

Hagymás bab

 2 doboz konzerv vörösbab
 10 dkg füstölt szalonna
 10 dkg füstölt kolbász
 3 közepes fej hagyma
 1 kávéskanál piros arany
 kevés olaj
1

A hagymát felszeleteljük.
A szalonnát és a kolbászt kockákra vágjuk.
A babot leszűrjük.

2

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzátesszük a szalonnát is.

3

Hagymás bab

Addig főzzük míg a hagyma jól szét nem fő.
Ekkor belerakjuk a kolbászt és a piros aranyat.
Elkeverjük és beleöntjük a babot.

4

Pár percig főzzük és már tálalhatunk is.

A sok hagymától jó sűrű leve lesz. Ne sózzuk, mert akkor nagyon sós lesz.
Nutrition Facts

Adag 4