Nyomtatási beállítások

Hamburger

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszes idő30 perc

Nincs is jobb annál a hamburgernél amit otthon készítünk el.

hamburger

 12 darab hamburger pogácsa
 70 dkg darált hús
 só, bors
 hamburgerszósz
 2 zacskó salátakeverék
 1 fej lilahagyma
 12 szelet sajt
1

A darált húst 12 részre osztjuk.
Pogácsákat formálunk belőle, majd egyik oldalát sózzuk, borsozzuk.
Fűszerezett oldalával lefelé kevés forró olajba tesszük.
Másik felét is fűszerezzük.
Készre sütjük a húspogácsákat.

2

A zsemléket ketté vágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk a belsejét.

Elkezdjük összeállítani a hamburgerünket:
3

Buci alsó felét megkenjük hamburgetszósszal.

4

hamburger

Bőségesen rakunk rá salátát.

5

Erre jön a hús.

6

Majd a szelet sajt, amit lilahagyma karikákkal és újabb adag salátával borítunk be.

7

Meglocsoljuk hamburgerszósszal és ráhelyezzük a tetejét.

Aki szereti még ketchuppal is jól meglocsolhatja. Első próbálkozásnál nehéz volt elképzelni, hogy a hús így minden nélkül csak sóval és borssal milyen lesz, de nagyon kellemesen csalódtunk. Bátran próbáljátok ki!
Nutrition Facts

Adag 4