Biztos nálatok is előfordult már, hogy rengeteg rántott hús megmaradt a hétvégi ebédről. Másnap, harmadnap már nem az igazi, de egy kis kreativitással finom vacsora készülhet belőle.
A maradék ránott húst apró kockákra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a tejföllel, a piros arannyal, 1 tojással és tetszőleges fűszerekkel.
Belereszeljük a sajtot.
A vajas tésztát kinyújtjuk, és 4 részre vágjuk. A tölteléket egyenletesen elosztjuk a tésztákon.
A tészta szélét megkenjük tojással, majd félbehajtjuk és jól lenyomkodjuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a töltelékünk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük a tojás maradékával és villával több helyen megszurkáljuk.
Ha szeretnénk, a tetejét megszórhatjuk szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Adag 4