Nyomtatási beállítások

Sajtos puffancs

Mennyiség2 AdagElőkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

Finom sajtos golyók. Maradék tojásfehérje felhasználására egy lehetőség.

sajtos puffancs

 2 tojásfehérje
 10 dkg reszelt sajt
 só, bors
 csipet szerecsendió
 zsemlemorzsa a forgatáshoz
1

A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük.

2

Belekeverjük a borsot és a szerecsendiót.

3

Sajtos puffancs

Óvatosan közé forgatjuk a reszelt sajtot.

4

sajtos puffancs

Kis golyókat formálunk a masszából.

5

Zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

6

Gyorsan sül.

Igazán egyszerű, gyors finomság. Mártogathatjuk ketchupba, de magában a legfinomabb.
Nutrition Facts

Adag 2