Nyomtatási beállítások

Sonkás sajtkrém

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

Friss kenyérre kenve vacsorára, vagy zsemlébe töltve munkába vagy suliba is vihetjük.

sonkás sajtkrém

 5 dkg vaj
 4 dkg liszt
 3 dl tej
 10 dkg natúr sajtkrém
 5 dkg reszelt sajt
 só, bors
 15 dkg sonkás szalámi apróra vágva
 2 evőkanál majonéz
 1 teáskanál mustár
 1 kávéskanál szárított petrezselyem
1

A vajból és a lisztből rántást készítünk.

2

Tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk és sűrűre főzzük.

3

Még forrón belekeverjük a sajtokat.

4

Kihűtjük.

5

A mustárt, majonézt, sonkaszalámit és a petrezselymet a kihűlt sajtkrémbe keverjük.

Ha nincs otthon sonkaszalámi helyettesíthetjük párizsi vagy kolbászkockákkal is.
Nutrition Facts

Adag 4