Nyomtatási beállítások

Tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő30 percFőzési idő35 percÖsszes idő1 óra 5 perc

Mindent összerakunk és a sütő dolgozik helyettünk.

tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük

 8 szelet tarja
 8 szelet füstölt szalonna
 3 nagy fej vöröshagyma
 4 gerezd fokhagyma
 kevés liszt a forgatáshoz
 1 evőkanál liszt a hagymához
 só, bors
 2 evőkanál olaj
 2 dl víz
1

A húst kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.

2

A szeleteket lisztbe forgatjuk és kevés olajon barnára pirítjuk.

3

A szalonnát bevagdossuk, a hagymát karikákra vágjuk.

4

Kevés sóval és 1 evőkanál liszttel megszórjuk a hagymát és jól elkeverjük.

5

Nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és a megpirult húst sorba fektetjük.

6

Tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük

Minden húsra teszünk egy szelet szalonnát. Rányomjuk a fokhagymát és a vöröshagymával megszórjuk az egészet.

7

Pici borsot még ilyenkor teszünk a tetejére.

8

Aláöntünk 2 dl vizet és fóliával befedjük a tepsit.

9

180 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és még 15 percig pirítjuk a tetejét.

Csirkemellel elkészítve is nagyon finom.
Kockákra vágott sült krumplival tálaljuk. Finom, laktató étel.
Nutrition Facts

Adag 4