Nyomtatási beállítások

Töltött kifli

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő15 percÖsszes idő35 perc

Egyszerűen elkészíthető, finom, meleg vacsora.

Töltött kifli

 10 kifli
 2 doboz vagdalthús
 3+1 tojás
 só, bors, pirosarany
 10 dkg reszelt sajt
1

3 tojást keményre főzünk.

2

Töltött kifli

A kifliket ketté vágjuk és a belsejét óvatosan kikaparjuk.

3

Töltött kifli

A vagdalthúst egy nagy tálba tesszük, villával összenyomkodjuk.
Hozzátesszük az apróra tépkedett kifli belsejét, 1 tojást, sót, borsot, piros aranyat, és jól összedolgozzuk.

4

A főtt tojást megpucoljuk és apró kockákra vágjuk.
Beleöntjük a vagdalthúsos masszába és óvatosan elkeverjük.

5

Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk.

6

A kifliket megtöltjük a vagdalthúsos töltelékkel és a tepsibe tesszük.

7

Töltött kifli

Sajtot reszelünk a tetejére.

8

Forró sütőben 15-20 percig sütjük.

Melegen és hidegen is nagyon finom. A maradékot akár munkába is vihetjük magunkkal.
Nutrition Facts

Adag 4