Nyomtatási beállítások

Tormás-sonkás párnák

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő40 percFőzési idő20 percÖsszes idő1 óra

Pizzatésztába töltött, tormás-tejfölös-sonkás-szalonnás párna. Csupa finomság egy batyuban.

Tormás-sonkás párnák

 1 adag pizzatészta
 100 g füstölt szalonna
 1 fej lilahagyma
 300 g sonkás szalámi
 200 g reszelt sajt
 1 nagyobb savanyú uborka
 3 ek. tejföl
 1 ek. majonéz
 2 tk torma
 só, borsízlés szerint
 1 kávéskanál fokhagymapor
 cayenne borselhagyható
 worcestershire szószízlés szerint (elhagyható)
1

A szalonnát és a lilahagymát apró kockákra vágjuk.

2

Tormás-sonkás párnák

Kevés forró olajon megpirítjuk őket.

3

Közben a sonkás szalámit és a savanyú uborkát is apró kockákra vágjuk.

4

A tejfölt elkeverjük a majonézzel, tormával és a fűszerekkel.

5

Tormás-sonkás párnák

Egy nagy tálban mindent összekeverünk, amit eddig elkészítettünk.

6

A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra nyújtjuk és 20 db kb 10x10cm-es négyzetet vágunk belőle.

7

Tormás-sonkás párnák

Elosszuk a tölteléket a négyzetekben.

8

Tormás-sonkás párnák

Félbehajtjuk, majd villával lenyomkodjuk a széleit, lezárva a kis batyukat.

9

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, negkenjük a tetejüket egy kevés vízzel és 180C-on 20 percig sütjük.

10

Tormás-sonkás párnák

Forrón tálaljuk. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel, vagy tormával fogyasszuk.

Nutrition Facts

Adag 4