Estig még elkészülhet az ünnepi asztalra.

HOZZÁVALÓK

  • 4 főtt tojás
  • metélőhagyma (vagy petrezselyem, újhagyma szára)
  • 1 teáskanál majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • piros paprikakrém, bors ízlés szerint
  • 1 retek

ELKÉSZÍTÉS

  • A tojás félbevágjuk.
  • Belsejét kikaparjuk.
  • A sárgáját a majonézzel, mustárral és a fűszerekkel jól elkeverjük.
  • A metélőhagymát apróra vágjuk. 8 szálat félre teszünk.
  • A tojás szélét bekenjük paprikakrémmel és az apróra vágott metélőhagymába mártjuk.
  • A fűszeres sárgáját vissza kanalazzuk a tojásba. 
  • A szál metélőhagymából fület teszünk a kosarunknak.
  • Retekkel díszítjük.

Egyszerűen, gyorsan elkészülnek a kosárkák.

image_printNyomtatás
Hirdetés