Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával

Mindent bepakolunk a tepsibe és egy óra múlva találhatjuk az ételt.

HOZZÁVALÓK

  • 0.5 kg burgonya
  • 0.5 kg sertéscomb
  • 2 dl tejföl
  • só, bors, fokhagymapor
  • szárított petrezselyem
  • piros arany
  • 20 dkg reszelt sajt
  • kevés olaj

ELKÉSZÍTÉS

  • A burgonyát megpucoljuk és kockákra vágjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel jól megszórjuk.
  • A húst szeletekre vágjuk, bedörzsöljük fokhagymával és megkenjük a piros arannyal.
  • Egy kb 20×30 cm-es tepsit kiolajozunk, beletesszük a burgonyát,  rárakjuk a hússzeleteket és meglocsoljuk tejföllel.
  • Alufóliával lefedve 40 percig sütjük, majd a fóliát leszedjük. 10-15 percig még pirítjuk. 
  • A végén megszórjuk reszelt sajttal. 
  • 5 perc múlva már tálalhatunk is.
Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával

Savanyúságot kínálunk mellé.

Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával
Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: