SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Mindent bepakolunk a tepsibe és egy óra múlva találhatjuk az ételt.

Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő50 percÖsszes idő1 óra 10 perc

1

A burgonyát megpucoljuk és kockákra vágjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel jól megszórjuk.

2

A húst szeletekre vágjuk, bedörzsöljük fokhagymával és megkenjük a piros arannyal.

3

Egy kb 20x30 cm-es tepsit kiolajozunk, beletesszük a burgonyát, rárakjuk a hússzeleteket és meglocsoljuk tejföllel.

4

Alufóliával lefedve 40 percig sütjük, majd a fóliát leszedjük. 10-15 percig még pirítjuk.

5

A végén megszórjuk reszelt sajttal.

Savanyúságot kínálunk mellé.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A burgonyát megpucoljuk és kockákra vágjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel jól megszórjuk.

2

A húst szeletekre vágjuk, bedörzsöljük fokhagymával és megkenjük a piros arannyal.

3

Egy kb 20x30 cm-es tepsit kiolajozunk, beletesszük a burgonyát, rárakjuk a hússzeleteket és meglocsoljuk tejföllel.

4

Alufóliával lefedve 40 percig sütjük, majd a fóliát leszedjük. 10-15 percig még pirítjuk.

5

A végén megszórjuk reszelt sajttal.

Savanyúságot kínálunk mellé.
Tejfölös hússzeletek vele sült petrezselymes burgonyával
Hirdetés