Tejfölös mustáros aprópecsenye

Tejfölös mustáros aprópecsenye

Az előző nap bepácolt hús gyorsan elkészül vacsira vagy ebédre.

HOZZÁVALÓK

  • fél kg sertéscomb kockákra vágva
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál só
  • bors
  • olaj
  • 2 dl tejföl
  • fél evőkanál liszt

ELKÉSZÍTÉS

  • A húst a mustárral és a sóval, borssal jól elkeverjük. Felöntjük olajjal és 1 napra a hűtőbe tesszük.
  • Másnap serpenyőben puhára pároljuk a húst. A tejfölt a liszttel és kevés vizzel simára keverjük. A megpuhult húsra öntjük és besűrítjük.
  • El is készültünk.

Tésztával tálaljuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: