Nyomtatási beállítások

Tepsis hús szalonnás tésztával

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

Nagy kedvenc nálunk ez a finom egytálétel. Tepsiben összerakva gyorsan megsül.

tepis hús szalonnás tésztával

 30 dkg sertéscomb
 15 dkg füstölt szalonna
 30 dkg kockatészta
 
 bors
 pirosarany
 1 tojás
 2 dl tejföl
 kevés olaj
 10 dkg reszelt sajt
1

A húst szeletekre vágjuk és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megsütjük.

2

Közben a szalonnát kockákra vágjuk.

3

Ha a hús elkészült egy kisebb tepsibe tesszük.

4

A maradék olajon átsütjük a szalonnát.

5

A húst megkenjük pirosarannyal.

6

Míg a szalonna hül kifőzzük a tésztát.

7

1 dl tejfölt és a tojást a kihült szalonnához keverjük.

8

Majd a megfőtt tésztát is hozzátesszük és az egészet ráborítjuk a tepsiben várakozó húsra.

9

A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.

10

Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.

Felvágva savanyúsággal vagy ketchuppal tálaljuk.
Nutrition Facts

Adag 4