Töltött kifli

Egyszerűen elkészíthető, finom, meleg vacsora.

HOZZÁVALÓK

  • 10 kifli
  • 2 doboz vagdalthús
  • 3+1 tojás
  • só, bors, pirosarany
  • 10 dkg reszelt sajt

ELKÉSZÍTÉS

  • 3 tojást keményre főzünk.
  • A kifliket ketté vágjuk és a belsejét óvatosan kikaparjuk.
  • A vagdalthúst egy nagy tálba tesszük, villával összenyomkodjuk.
  • Hozzátesszük az apróra tépkedett kifli belsejét, 1 tojást, sót, borsot, piros aranyat, és jól összedolgozzuk.
  • A főtt tojást megpucoljuk és apró kockákra vágjuk.
  • Beleöntjük a vagdalthúsos masszába és óvatosan elkeverjük.
  • Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
  • A kifliket megtöltjük és a tepsibe tesszük.
  • Sajtot reszelünk a tetejére.
  • Forró sütőben 15-20 percig sütjük.

Melegen és hidegen is nagyon finom. A maradékot akár munkába is vihetjük magunkkal.

töltött kifli töltött kifli

Szólj hozzá!

Hozzászólás

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: