Nyomtatási beállítások

Túrókrémes

Mennyiség4 AdagElőkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszes idő50 perc

A túrókrémes süti igazi klasszikus, ami generációk óta örökíti át a finom ízek varázslatát.

Túrókrémes

A tésztához:
 25 dkg liszt
 10 dkg margarin
 10 dkg porcukor
 1 teáskanál sütőpor
 2 tojás
A töltelékhez:
 20 dkg margarin
 25 dkg porcukor
 1 csomag vaníliás cukor
 0.5 kg túró
 fél citrom leve
A tészta elkészítése:
1

A vajat a cukorral kikeverjük.

2

A többi hozzávalót bele gyúrjuk.
Lágy lesz a tészta nyújtáskor lisztezzük bőven.

3

2 részre osztjuk.
Sütőpapíron tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsi hátulján 180 fokos sütőben megsütjük.

A krém elkészítése:
4

Margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót a citromot és a vaníliás cukrot is.

5

A krémet a kihült lapok közé töltjük.

6

Hűtőben pár órát állni hagyjuk.

7

Tálaláskor kis kockákra vágjuk, majd meghintjük porcukorral.

Ha délelőtt megsütjük,délután már könnyen szeletelhető.
Nutrition Facts

Adag 4