Világ legegyszerűbb gyümölcs krémlevese

Nyáron a nagy melegben laktató, frissítő vacsora.

HOZZÁVALÓK

  • fél kg gyümölcs (fotón sárgabarackból készült)
  • 1 cs tejszínhabpor
  • 3 dl tej
  • cukor ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

  • Gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk.
  • Nagyobb darabokra vágjuk és botmixerrel pürésítjük.
  • Ízlés szerint cukrot is rakunk bele.
    Sok függ a gyümölcs cukortartalmától is.
  • Tejszínhabport a tejjel elkeverjük és a gyümölcshöz adjuk.
  • Addig keverjük a mixerrel, míg krémes állagot nem kapunk. (1-2 perc)

Jól lehűtve kiváló vacsorára, de desszertként is megállja helyét.

kenyértésztába csavart virsli

Tejszínes húskockák penne tésztával. Tejszínes húskockák penne tésztával. kenyértésztába csavart virsli

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: