Világ legegyszerűbb gyümölcs krémlevese

Nyáron a nagy melegben laktató, frissítő vacsora.

HOZZÁVALÓK

  • fél kg gyümölcs (fotón sárgabarackból készült)
  • 1 cs tejszínhabpor
  • 3 dl tej
  • cukor ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

  • Gyümölcsöt megmossuk, megtisztítjuk.
  • Nagyobb darabokra vágjuk és botmixerrel pürésítjük.
  • Ízlés szerint cukrot is rakunk bele.
    Sok függ a gyümölcs cukortartalmától is.
  • Tejszínhabport a tejjel elkeverjük és a gyümölcshöz adjuk.
  • Addig keverjük a mixerrel, míg krémes állagot nem kapunk. (1-2 perc)

Jól lehűtve kiváló vacsorára, de desszertként is megállja helyét.

kenyértésztába csavart virsli

Tejszínes húskockák penne tésztával. Tejszínes húskockák penne tésztával. kenyértésztába csavart virsli

Szólj hozzá!

Hozzászólás

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogger ezt szereti: