Virslis kukoricasaláta

Jól lehütve ebben a nagy nyári melegben frissitő vacsora.

HOZZÁVALÓK

  • 10 dkg virsli
  • 1 konzerv csemegekukorica
  • 10 dkg sajt
  • 1 kis doboz tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • Só, bors

ELKÉSZÍTÉS

  • A virslit felkarikázzuk.
  • A sajtot apró kockákra vágjuk.
  • A kukoricának leöntjük a levét.
  • Egy tálba összekeverjük.
  • Picit sózzuk, borsozzuk.
  • A majonézzel kevert tejfölt ráöntjük és jól összeforgatjuk.
  • Behütjük.

Piritós kenyérrel tálaljuk.

borkrémes isler borkrémes isler

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: