Mini corn dog

mini corn dog

Meleg virsli falatok, ropogós kukoricalisztes bundában.

HOZZÁVALÓK

  • 1 pohár 2.5 dl
  • ¾ pohár kukoricaliszt
  • ¾ pohár liszt
  • 1.5 teáskanál sütőpor
  • 0.5 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál cukor
  • 0.5 teáskanál só
  • ¾ pohár tej
  • 2 tojás
  • 10 db virsli
  • olaj a sütéshez

ELKÉSZÍTÉS

  • Száraz hozzávalókat összekeverjük.
  • A többi hozzávalóval összedolgozzuk.
  • Jó sűrű palacsinta tésztához hasonlót kapunk.
  • A virslit 3 fele vágjuk.
  • Lisztbe forgatjuk, majd a masszába mártjuk.
  • Bő olajban, közepes hőfokon aranybarnára sütjük.

Ízlés szerint ketchuppal, mustárral vagy majonézzel tálaljuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: