Fűszeres húsgolyók leveles tésztával körülölelve. Igazán finom vacsora.


A darált húst a fűszerekkel alaposan elkeverjük.
32 kis golyót formázunk belőle.

Kevés olajon átsütjük minden oldalát szép pirosra.
A leveles tésztát kinyújtjuk és 8 hosszú csíkot vágunk belőle.

Előkészítünk 8 darab saslik pálcikát és minden pálcára felhúzunk 4 darab húsgoyót.

Hézagosra elrendezzük, majd körétekerjük a leveles tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a nyársakat és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Ketchuppal leöntve tálaljuk.
Összetevők
Útmutató

A darált húst a fűszerekkel alaposan elkeverjük.
32 kis golyót formázunk belőle.

Kevés olajon átsütjük minden oldalát szép pirosra.
A leveles tésztát kinyújtjuk és 8 hosszú csíkot vágunk belőle.

Előkészítünk 8 darab saslik pálcikát és minden pálcára felhúzunk 4 darab húsgoyót.

Hézagosra elrendezzük, majd körétekerjük a leveles tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a nyársakat és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Ketchuppal leöntve tálaljuk.
Hozzászólás