Pikáns ízt kölcsönöz grillezett vagy sült húsoknak.
1
Egy edényben a cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadunk 1.5 dl vizet.
2
Beleöntjük a citrom levét és a fűszereket.
Jól összeforraljuk.
3
A jostát megpucoljuk, botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük.
4
A karamelles vízhez adjuk és 10-15 perc alatt besűrítjük.
5
Lehűtve kiváló kísérője bármilyen sült húsnak.
KategóriaEgyéb
Összetevők
Útmutató
1
Egy edényben a cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadunk 1.5 dl vizet.
2
Beleöntjük a citrom levét és a fűszereket.
Jól összeforraljuk.
3
A jostát megpucoljuk, botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük.
4
A karamelles vízhez adjuk és 10-15 perc alatt besűrítjük.
5
Lehűtve kiváló kísérője bármilyen sült húsnak.
Hirdetés
Hozzászólás