SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Kevés alapanyagból mutatós vacsora. Miután feltekertük a hússzeleteket a sütő végzi a munkát.

KRÉMSAJTOS-SONKÁS SERTÉSTEKERCS

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszes idő1 óra

1

A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk.

2

Megkenjük a krémsajttal és sonkaszalámi csíkokat teszünk rá.
Szorosan feltekerjük.
A külsejét sózzuk, borsozzuk.

3

Alufóliába csomagolva 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát leszedve még 15-20 percre visszatoljuk.

4

Ha kihült felszeleteljük.

Hasábkrumplival és savanyúsággal tálaljuk. Hidegen szendvicsbe is tehetjük.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk.

2

Megkenjük a krémsajttal és sonkaszalámi csíkokat teszünk rá.
Szorosan feltekerjük.
A külsejét sózzuk, borsozzuk.

3

Alufóliába csomagolva 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát leszedve még 15-20 percre visszatoljuk.

4

Ha kihült felszeleteljük.

Hasábkrumplival és savanyúsággal tálaljuk. Hidegen szendvicsbe is tehetjük.
Krémsajtos-sonkás sertéstekercs
Hirdetés