SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Apró, sós ropogtatnivaló. Gyorsan elkészülünk vele.

Sajtos kréker

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő1 óraFőzési idő20 percÖsszes idő1 óra 20 perc

1

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és lefedve 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni.

2
Sajtos kréker

Lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra nyújtjuk és derelyevágóval vagy késsel kicsi kb. 2x2 cm-es négyzetekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.

3
Sajtos kréker

180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.

4

Aki szereti magokat is gyúrhat hozzá (len, szezám stb.), úgy is nagyon finom.

5
Sajtos kréker

Jól záródó dobozban sokáig ropogós marad.

Kategória,

Összetevők

Útmutató

1

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és lefedve 1 órára a hűtőbe tesszük pihenni.

2
Sajtos kréker

Lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra nyújtjuk és derelyevágóval vagy késsel kicsi kb. 2x2 cm-es négyzetekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.

3
Sajtos kréker

180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.

4

Aki szereti magokat is gyúrhat hozzá (len, szezám stb.), úgy is nagyon finom.

5
Sajtos kréker

Jól záródó dobozban sokáig ropogós marad.

Sajtos kréker
Hirdetés