SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Sok sonkával és hagymával, forrón tálalva vacsorára.

SONKÁS-SZALONNÁS PÁRNA

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő1 óraFőzési idő20 percÖsszes idő1 óra 20 perc

Feltét egy nagy tepsihez:

1

A paradicsomszószt az elősütött tésztára kenjük.

2

Rápakoljuk a feltéteket a sajt kivételével.

3

Forró sütőben 15 percig sütjük, majd megszórjuk sajttal és még 5 percig sütjük.

Nagyobb kockákra vágva tálaljuk. Ketchupot rakhatunk rá.

Összetevők

Feltét egy nagy tepsihez:

Útmutató

1

A paradicsomszószt az elősütött tésztára kenjük.

2

Rápakoljuk a feltéteket a sajt kivételével.

3

Forró sütőben 15 percig sütjük, majd megszórjuk sajttal és még 5 percig sütjük.

Nagyobb kockákra vágva tálaljuk. Ketchupot rakhatunk rá.
Sonkás-szalonnás párna
Hirdetés