SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Imádjuk az ilyen régi recepteket. Ezt az ételt a 81 éves Irénke néni készítette, tőle kaptuk a receptet. Köszönjük neki. Azért régen még tudták, hogy hogyan lehet kevés dologból finom ételeket varázsolni az asztalra.

sült töltelék

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszes idő40 perc

1

A fél kiló kenyérnek kikaparjuk a belsejét és vízbe áztatjuk.

2

A zöldség zöldjét kevés olajon megdinszteljük

3

A főtt tojást apró kockákra vágjuk.

4

Kinyomkodjuk a kenyeret, hozzáadjuk a nyers tojást, a zöldség zöldjét és a fűszereket.

5

Alaposan összekeverjük. A végén a főtt tojást is belekeverjük.

6

Egy kisebb tepsit kiolajozunk és beletesszük az elkészült masszát.

7

180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

8
sült töltelék

Kockákra vágva tálaljuk. Kenyér helyett bármilyen ételhez tálalhatjuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A fél kiló kenyérnek kikaparjuk a belsejét és vízbe áztatjuk.

2

A zöldség zöldjét kevés olajon megdinszteljük

3

A főtt tojást apró kockákra vágjuk.

4

Kinyomkodjuk a kenyeret, hozzáadjuk a nyers tojást, a zöldség zöldjét és a fűszereket.

5

Alaposan összekeverjük. A végén a főtt tojást is belekeverjük.

6

Egy kisebb tepsit kiolajozunk és beletesszük az elkészült masszát.

7

180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

8
sült töltelék

Kockákra vágva tálaljuk. Kenyér helyett bármilyen ételhez tálalhatjuk.

Sült töltelék
Hirdetés