Kevés hozzávalóból finom jégkrémet készíthetünk.


A tejszínhabport a tejjel kemény habbá verjük.

Egy püspökkenyér vagy őzgerinc formát frissentartó fóliával kibélelünk.
A csokit felolvasztjuk.
A formába egy réteg tejszínt simítunk, meglocsoljuk csokival, majd újabb tejszín, majd csoki réteg.

A tetejét tejszínhabbal zárjuk.
Mélyhűtőben pár órát pihentetjük, míg megkeményedik.

Szeletekre vágva tálaljuk.
Összetevők
Útmutató

A tejszínhabport a tejjel kemény habbá verjük.

Egy püspökkenyér vagy őzgerinc formát frissentartó fóliával kibélelünk.
A csokit felolvasztjuk.
A formába egy réteg tejszínt simítunk, meglocsoljuk csokival, majd újabb tejszín, majd csoki réteg.

A tetejét tejszínhabbal zárjuk.
Mélyhűtőben pár órát pihentetjük, míg megkeményedik.

Szeletekre vágva tálaljuk.
Hozzászólás