SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Cérnametélt mellé feldobhatjuk levesünket egy zsemlegombóccal is. Nem utolsó sorban így a száraz zsemléket is hasznosíthatjuk.

zsemlegombóc levesbe

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő10 percÖsszes idő15 perc

1

A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe, majd ha megpuhult jól kinyomkodjuk.

2

Egy tálba tesszük, beleütjük a tojást és fűszerezzük.

3

Jól elkeverjük.

4

Forró olajban gombócokat sütünk belőle.

Forró húsleves zsemlegombóccal. Nagyon finom!

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe, majd ha megpuhult jól kinyomkodjuk.

2

Egy tálba tesszük, beleütjük a tojást és fűszerezzük.

3

Jól elkeverjük.

4

Forró olajban gombócokat sütünk belőle.

Forró húsleves zsemlegombóccal. Nagyon finom!
Zsemlegombóc levesbetét
Hirdetés