Fokhagymás tekergő

FOKHAGYMÁS TEKERGŐ

Paradicsomos ízek kedvelőinek tökéletes vacsi.

HOZZÁVALÓK

  • 60 dkg sertéscomb
  • 10 dkg szalonna
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél fej hagyma
  • petrezselyem
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis doboz paradicsomszósz

ELKÉSZÍTÉS

  • A húst felszeleteljük.
  • Kiklopfoljuk.
  • A fokhagymát összenyomjuk, a petrezselymet apróra vágjuk.
  • Jól bedörzsöljük velük a hússzeleteket.
  • 1 darab szalonnát teszünk minden húsra és feltekerjük.
  • Megtűzzük és megsózzuk a tekercseket.
  • Az olajban megpirítjuk a hagymát, megforgatjuk benne a hústekercseket és kevés vízzel puhára pároljuk.
  • Mikor majdnem kész belekeverjük a kevés vízzel elkevert paradicsompürét.

Spagetti tésztával tálaljuk.

image_pdfPDFimage_printNyomtatás
Hirdetés
Szólj hozzá!

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: