SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKözéphaladó

Palacsinta gombával töltve, ízletes szafttal a tetején. Érdemes kipróbálni.

Gombával töltött palacsinta

Mennyiség3 Adag
Előkészítési idő30 percFőzési idő30 percÖsszes idő1 óra

1

A hagymát felkockázzuk.
A gombát nagyon apróra vágjuk.

2

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a gombát.
Pirospaprikával megszórjuk és egy kevés vízzel felöntjük.

3
Gombával töltött palacsinta

Sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük a gombapörköltet.

4
Gombával töltött palacsinta

Amikor elkészült a gombát kiszedjük egy tálba.

5

A megmaradt szaftot besűrítjük a tejföllel, melyben előzőleg egy evőkanál lisztet elkevertünk.

6
Gombával töltött palacsinta

A kiszedett gombával megtöltjük a palacsintákat.

7

Tepsibe tesszük és leöntjük a szafttal.
Reszelt sajttal megszórjuk.

8

Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

Melegen tálaljuk a gombával töltött palacsintákat.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hagymát felkockázzuk.
A gombát nagyon apróra vágjuk.

2

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a gombát.
Pirospaprikával megszórjuk és egy kevés vízzel felöntjük.

3
Gombával töltött palacsinta

Sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük a gombapörköltet.

4
Gombával töltött palacsinta

Amikor elkészült a gombát kiszedjük egy tálba.

5

A megmaradt szaftot besűrítjük a tejföllel, melyben előzőleg egy evőkanál lisztet elkevertünk.

6
Gombával töltött palacsinta

A kiszedett gombával megtöltjük a palacsintákat.

7

Tepsibe tesszük és leöntjük a szafttal.
Reszelt sajttal megszórjuk.

8

Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

Melegen tálaljuk a gombával töltött palacsintákat.
Gombával töltött palacsinta
Hirdetés