SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Jól lehűtve tálalva, frissítő nyári saláta.

fokhagymás paradicsomsaláta

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő5 percÖsszes idő15 perc

1

A hagymát apró kockákra vágjuk.

2

Sózzuk, ráöntjük az ecetet és jól elkeverjük.

3

A paradicsomot is felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük.

4

A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk és a paradicsomhoz adjuk.

5

Belekeverjük a lilahagymát és az olajat is.

6

Az egészet jól elkeverjük.

7

Kitűnő nyári saláta. Könnyű vacsorának is megállja a helyét.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hagymát apró kockákra vágjuk.

2

Sózzuk, ráöntjük az ecetet és jól elkeverjük.

3

A paradicsomot is felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük.

4

A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk és a paradicsomhoz adjuk.

5

Belekeverjük a lilahagymát és az olajat is.

6

Az egészet jól elkeverjük.

7

Kitűnő nyári saláta. Könnyű vacsorának is megállja a helyét.

Hagymás paradicsomsaláta
Hirdetés