SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Maradék sült húst felhasználhatjuk egy finom saláta készítéséhez.

Hússaláta

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percÖsszes idő10 perc

1

A tejfölt a majonézzel jól elkeverjük.

2

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3

Belekeverjük a többi hozzávalót is.

4

Jól lehűtjük.

A fűszeres sült hús íze adja meg a saláta zamatát.
Bármilyen sült húsból elkészíthetjük.

Összetevők

Útmutató

1

A tejfölt a majonézzel jól elkeverjük.

2

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3

Belekeverjük a többi hozzávalót is.

4

Jól lehűtjük.

A fűszeres sült hús íze adja meg a saláta zamatát.
Bármilyen sült húsból elkészíthetjük.
Hússaláta
Hirdetés