SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ti is szeretitek a kapor isteni illatát? Friss kaporból sült hús mellé tökéletes mártás készíthető.

kapormártás

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő10 percÖsszes idő15 perc

1

A kaprot apróra vágjuk.

2

Egy lábasban felmelegítjük a zsiradékot hozzáadjuk a kaprot és a fokhagymát.

3

Rövid ideig kevergetjük, majd hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük és fokozatosan adagolva felöntjük a tejjel.

4
kapormártás

Sózzuk, borsozzuk és besűrítjük.

5
kapormártás

Sült húshoz hidegen és melegen egyaránt nagyon finom.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A kaprot apróra vágjuk.

2

Egy lábasban felmelegítjük a zsiradékot hozzáadjuk a kaprot és a fokhagymát.

3

Rövid ideig kevergetjük, majd hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük és fokozatosan adagolva felöntjük a tejjel.

4
kapormártás

Sózzuk, borsozzuk és besűrítjük.

5
kapormártás

Sült húshoz hidegen és melegen egyaránt nagyon finom.

Kapormártás
Hirdetés